Industriële Demontage & sloopwerken

Industriële Demontage & sloopwerken

Industriële demontage

Met een jarenlange ervaring in het uitvoeren van sloopwerk heeft Schreuders Industrie BV haar werkzaamheden uitgebreid naar industriele demontage. Hierbij gaat het om zorgvuldig verwijderen van de onderdelen uit bijvoorbeeld uw fabriek. Hierbij kijken we ook naar de staat van de onderdelen. Zijn de onderdelen nog in goede staat en her te gebruiken? Of moeten er direct nieuwe onderdelen geïnstalleerd worden. Vragen die Schreuders Industrie BV graag voor u beantwoordt.

Industriële sloop

Met industriële sloop als core business heeft het industrieel sloopbedrijf Schreuders Industrie BV een gevestigde naam gekregen binnen de sloopsector. Of het gaat om staal-, metaalsloop of het slopen van grote constructies en installaties Schreuders Industrie BV ontzorgt u graag. Met de opgedane ervaring in bijvoorbeeld sloop van filterplanten of walstraten, schakelt u ons dus in voor zowel koud als warm werk.

Metaalhandel in ferro en non-ferro materialen

Door de vele vrijkomende metalen en schroot uit sloopwerken zijn we ons ook gaan specialiseren in het inkopen en verkopen van metalen en schroot. Voor alle soorten metalen en slooppartijen bieden wij een scherpe prijs. Daarnaast plaatsen we ook diverse containers bij uw bedrijf. We hebben de mogelijkheid om containers te plaatsen vanaf 1m³ tot 40m³.

Tevens verhandelen we regelmatig bruikbare machines, installaties en tanks komend uit sloop- of demontagewerken.